Zapraszamy
na strony czasopism wydawnictwa:

Rolnik DzierżawcaNowoczesna UprawaRolniczy Przegląd TechnicznyHoduj z głową bydłoHoduj z głową świnie


Sonda
Czy uważasz, że w Polsce powinien obowiązywać zakaz hodowli zwierząt futerkowych i zakaz uboju rytualnego (poza potrzebami krajowych wspólnot religijnych)?
 
Tak
Nie
Nie mam zdania


Wiadomości z branży
Seler to nie tylko korzeń

Grupa Producentów Agros sp. z o.o. z woj. kujawsko-pomorskiego, jeden z największych w Polsce producentów selera naciowego, promuje to warzywo na swojej stronie internetowej oraz w mediach społecznościowych.

- Seler naciowy rokrocznie zyskuje na popularności i zwiększa grono odbiorców, którzy cenią liczne walory zdrowotne tego warzywa, które jest doskonałym źródłem witaminy C, potasu, żelaza, a także kwasu foliowego, przy bardzo niskiej kaloryczności – podkreśla prezes GP Agros Adam Różycki.

Seler naciowy w wielu domach zagościł już na stałe w kuchni. Jego zastosowanie jest bardzo szerokie. Można spożywać go na surowo, jako pałeczki z dipem, jako składnik surówek lub dodatek do zdrowych koktajli, a także do gotowania – dodany do zupy nada jej niezwykły aromat, a w potrawach jest składnikiem wzmacniającym strukturę.

Więcej ciekawostek i przepisów z wykorzystaniem selera naciowego można znaleźć na stronie internetowej www.nacioweselerlove.pl , a także w mediach społecznościowych pod adresami – Instagram: @selerlove, Facebook: @nacioweselerlove 

(Fem)

 


przeglądaj wszystkie